Gratis verzending bij bestellingen € 230 of meer!

Fitflop Nederland Online Store

0 items

- €0.00
Home  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Dit privacybeleid is bedoeld om u te helpen bij het begrijpen welke informatie wij verzamelen wanneer u de site bezoekt, hoe we die informatie gebruiken, en de waarborgen die we hebben getroffen om de gegevens te beschermen. Deze privacy policy geldt alleen voor informatie die we verzamelen op de site.
De informatie die wij verzamelen:
Persoonlijke informatie.
Voor de toepassing van dit privacybeleid, persoonlijke informatie: informatie waarmee iemand persoonlijk kan worden geïdentificeerd, met inbegrip van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, factuur- en accountgegevens, creditcard of bankpas gegevens en andere informatie incidentele het leveren van goederen of diensten. Wij verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u ons vrijwillig met deze informatie, zoals wanneer het registreren van uw account op de site en het plaatsen van een bestelling via de site.
Hoe gebruiken wij uw gegevens?
Wij gebruiken persoonlijke gegevens worden verzameld op de site voor de volgende doelen: aan uw behoeften en voorkeuren te begrijpen; te ontwikkelen, de markt, te verkopen of te leveren producten en diensten; enquêtes, onderzoeken en evaluaties uit te voeren voor het beheer en de ontwikkeling van ons bedrijf en activiteiten, het beheer van accounts, en het verzamelen en verwerken van betalingen; op te sporen en ons en andere derden tegen nalatigheid, fraude, diefstal en andere illegale activiteiten te beschermen.
Beveiliging.
We maken gebruik van een aantal veiligheidsmaatregelen om de persoonlijke informatie die u naar de site te beschermen. Zo maken we gebruik van firewall-technologie, wachtwoord controles, en andere technologische en procedurele waarborgen bij het handhaven van de site. Hoewel we de bovenstaande veiligheidsmaatregelen voor deze website hebben uitgevoerd, moet u zich ervan bewust dat 100% zekerheid is niet mogelijk.
Het beheren van uw persoonlijke gegevens.
Om ons in staat stellen om u beter van dienst te raden we u aan regelmatig en uw persoonlijke gegevens bij te werken.
U kan krijgen op verzoek een samenvatting van de persoonlijke informatie op record met ons. Je kan ook vragen dat we corrigeren dergelijke persoonlijke informatie over u, zoals informatie uit zijn marketing databases te verwijderen, of te vervreemden van een of alle persoonlijke informatie over u.
Om elk verzoek hierboven beschreven maken, of als u vragen hebt over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op.