Gratis verzending bij bestellingen € 230 of meer!

Fitflop Nederland Online Store

0 items

- €0.00
Home  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden Levering Info
Vereiste levering Informatie.
De levering informatie omvat volledige naam, juiste adres, e-mailadres, postcode en telefoonnummer. Als de beide adres of telefoonnummer niet juist is, zult u niet de items te ontvangen, ben je verantwoordelijk voor het verloren zal zijn.
Verzend opties en kosten.
Verzending van uw aankopen op tijd is erg belangrijk voor ons. Om ervoor te zorgen dat u uw aankopen ontvangt zo spoedig mogelijk.
Aanmelden voor de levering.
Een handtekening is vereist voor uw levering. Maar als je niet beschikbaar zijn van de koeriers kan een van uw familieleden te proberen. Als u en uw familieleden niet beschikbaar zijn, zullen ze het pakket terug te nemen en te sturen van de bestelling de volgende dag.
Weiger een zending.
Als je weigert het verzoek om een of andere reden of als het pakket te ondertekenen werd automatisch terug na een paar keer zonder succes levering (te wijten aan u niet beschikbaar bent of u heeft een verkeerd of onvolledig afleveradres aan ons), wordt uw bestelling geannuleerd en restitutie zal worden gemaakt op de creditcard gebruikt voor uw bestelling. En 50% van de prijs merchandise in rekening gebracht door u en verzendkosten zullen niet worden terugbetaald.
Breng uw aankoop.
Alle items zijn kwaliteit gecontroleerd en gecontroleerd op eventuele fouten voordat ze worden verzonden. Als om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op via e -mail. Je nodig hebt om foto's van het item sturen naar onze mailbox. De e-mail onderwerp moet de naam met 'Order No. " zodat wij u een snel antwoord kan geven.
Zorg er wel voor dat u de retourneren Merchandise Authorization binnen 7 dagen na ontvangst te vragen voor de uitwisseling of terugbetaling. Uw tijdige terugkeer van ongedragen, ongewassen, of defecte items die moet ook de leverancier verpakking en markeringen en moeten in dezelfde staat als toen het werd ontvangen. Rendementen die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen niet worden aanvaard en zal terug naar u worden verzonden.
Als u wilt uw aankoop terug te keren, het spijt ons dat je 50% van de prijs item als onze poundage en restocking fee kan betalen voor uw geretourneerde artikelen. De retour verzendkosten zijn ook de verantwoordelijkheid van de klanten.
Annuleren uw bestelling.
Als u de bestelling te annuleren tot teruggave, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Geannuleerde bestellingen die nog niet zijn verzonden zal worden terugbetaald met een aftrek van 10% van de order (s) in totaal prijs als annuleringskosten, die ten laste van de administratieve kosten en de transactiekosten die betrokken zijn bij het annuleren van de order (s) te dekken.
Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.